Dokter De Lameillieure Sofie

OPGELET tijdelijke adreswijziging en wegenwerken

Vanaf maandag 8 mei zal wegens renovatiewerken de consultatie doorgaan op de Wilgendijk 2.

Opgelet: wegenwerken in Diksmuide: Tijdens fase 1 is doorgaand verkeer en parkeren niet mogelijk op de Grote Markt vanaf de Reuzemolenstraat tot aan de Kiekenstraat ter hoogte van café ‘Den Engel’. Het verkeer in de Kiekenstraat, uit de richting Oostendestraat, Grote Dijk en Vismarkt wordt omgeleid via de Sint-Niklaasstraat richting Vrijheidsplein / De Breyne Peellaertstraat. Het kruispunt Koning Albertstraat/Reuzemolenstraat is toegankelijk voor het verkeer uit de Koning Albertstraat. Van daar kan het verkeer via de Reuzemolenstraat, Schoolplein en Wilgendijk de Kiekenstraat bereiken

De raadplegingen

Welkom op de website van Sofie De Lameillieure, huisarts te Diksmuide. U vindt hier alle informatie over mijn dokterspraktijk, de openingstijden van de praktijk, informatie over de wachtdienst, hoe een afspraak te maken, het Globaal Medisch Dossier, enz... Bekijk eens rustig deze site en plaats mij bij uw favorieten. Zo blijft u op de hoogte van de vakantieregeling, mogelijke veranderingen in de praktijk en interessante medische informatie.

Heeft u opmerkingen over de website of wenst u bepaalde zaken geplaatst te zien, stuur mij dan gerust een mailtje en ik zal uw suggestie met aandacht lezen.


Overzicht raadplegingen 

Ochtend Avond
Maandag Vrije raadpleging
8u30 tot 10u30
Op afspraak
Dinsdag Op afspraak Vrije raadpleging
17u30 tot 19u00
Woensdag Vrije raadpleging
8u30 tot 10u30
Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Vrije raadpleging
8u30 tot 10u30
Op afspraak
Zaterdag Op afspraak

Mijn excuses als er door een dringend huisbezoek, wat vertraging op het schema zit. Ik doe mijn best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een afspraak maken

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:

Indien u uw afspraak bij de huisarts niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel als mogelijks te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.